Webshop

Webshop

Szállítási konstrukciók

Emblémázási lehetőségek

Szállítási konstrukciók

- A legjobbat, a legolcsóbbat, a legszebbet, a leghatékonyabbat, a legpraktikusabbat, a legjobb minőséget keresed? Mindezt egyszerre? Természetesen tegnapra?
- Igen, ez ismerős… Tekintsd meg a kínálatot! A többit megbeszéljük!

Kereskedelmi feltételek


Rendelésteljesítés

A kollekciónkból kiválasztott termékekre leadott rendeléseket online webshopon, e-mail-en vagy faxon keresztül is fogadjuk. Minden esetben írásos megrendelésre van szükségünk, melyről - elektronikus úton - szintén írásban visszaigazolást küldünk!
Az online felületen, lehetőségünk van az információk folyamatos frissítésére, esetleges javításokra, ezért kérjük, rendelésed leadása előtt mindig ellenőrizd weboldalunkon az aktuális termékinformációkat, úgy mint termékleírás, kép, szín, méret vagy emblémázási lehetőségek.
Minimum megrendelés összege 10.000 Ft + ÁFA.

Ár

Az árainkat nagy körültekintéssel, partnereink érdekeit figyelembe véve határoztuk meg. Az aktuális katalógusokban, és a webshopban szereplő árak visszavonásig, vagy az új katalógus megjelenéséig érvényes, de a mindenkori árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Fizetési feltételek

Új partnereinktől, és azon meglévő partnereinktől, akikkel egyedi megállapodást nem kötöttünk, előre utalásos fizetést kérünk. Ebben az esetben a rendelés leadást követően elkészítjük az előleg bekérő dokumentumot, amit elektronikus úton, majd postán is elküldünk. Az átutalás összegének beérkezte után teljesítjük a szállítást. Egyedi rendelések, egyedi termékek és extra magas mennyiségek esetén az egyedi megállapodások lehetőségét fenntartjuk. Ilyen esetben egyedileg határozzuk meg a fizetési feltételeket, mint pl. az előre utalás és a halasztott fizetés esetleges megosztását.
Készpénzfizetésre speciális kedvezményt ajánlunk.

Szállítási feltételek

Termékeink raktárkészlet függvényében elérhetőek. Emblémázás nélkül a raktárkészleten található termékeket a megrendelés kézhezvételét követő 24 óra alatt tudjuk szállításra előkészíteni, a budapesti raktárkészlet erejéig. Európai raktárunkból 5-7 napos határidővel számíthat a termékekre. Egyedi reklámtárgyak gyártása, minden esetben előzetes megbeszélés alapján történik.

Szállítás módja

25 000 Ft nettó rendelési érték felett ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket Magyarország területén. 25 000 Ft nettó rendelési érték alatt 2500 Ft / csomag + ÁFA szállítási költséget számítunk fel.

Csomagolás

A normál, szállítói védő csomagolást az áraink tartalmazzák. A kollekció termékeit környezetbarát anyagokba csomagoljuk, újrahasznosított kartondobozokban kerülnek átadásra, az üres helyeket pedig egy új, környezetbarát technológia felhasználásával töltjük ki.

Reklamációkezelés

Amennyiben reklamáció merül fel termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, hogy haladéktalanul lépj velünk kapcsolatba!
Reklamációt csak a szállítást követő 30 napon belül tudunk elfogadni, 15 000 Ft nettó rendelési érték felett. A reklamáció kezeléséhez minden dokumentumot szükséges bemutatni, úgy mint a számlát, a szállítási dokumentációt, fényképet vagy a hibás termék mintáját. Várhatóan már két munkanapon belül válaszolunk a reklamációra, és lehetőség szerint már a megoldásra is teszünk javaslatot. Minden problémás esetet bizalmasan és az ügyfeleink érdekeit figyelmbe véve kezelünk!
A Big Sale kollekcióba tartozó termékekkel kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Eltérések, hibák

A katalógusainkban bemutatott termékeinknél a fényképekhez képest előfordulhatnak kisebb eltérések a termék formáját, színét illetően. A megrendelésekhez képest a szállított mennyiség tekintetében +/-3%-os eltérés előfordulhat, és elfogadottnak tekintendő.

Egyéb információk

Minden terméken szereplő embléma kizárólag a megjelenés szemléltetését szolgálja katalógusainkban, a termékeket embléma nélkül értékesítjük. Termékeinket elemek nélkül szállítjuk, kivéve, ha erről a katalógusban másképp nyilatkozunk.
Amennyiben lemondasz egy rendelést vagy visszárut küldesz nekünk, fenntartjuk a jogot, hogy kezelési költséget számoljunk fel!


Emblémázási lehetőségek

Szitanyomás:

Textil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása. Egészen a pár centis mérettől akár fél méteres emblémák is készíthetők ezzel az emblémázási móddal. Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre kell vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és a film segítségével levilágítják a szitát. Ahol a fény útját felfogta a sötét film, ott a szita kimosható marad, és átereszti a rajta átpréselt festéket a textil felületére. Emblémázás után magas hőfokon kezelünk minden terméket, hogy az elhelyezett logó tartós legyen.

Transzfernyomás:

Transzfernyomással azon tárgyakat emblémázzuk, amelyek alakja, formája nem teszi lehetővé a szitanyomást, amikor is közvetlen a termékre nyomjuk az emblémát. Ebben az esetben egy speciális anyagra, matricára visszük fel a festéket, szitanyomással, majd a matricát magas hőfokon "vasaljuk" fel a termékre. Mosásállósága: megfelelő.

Hímzés:

Textil termékek emblémázási eljárása. Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot kell készíteni a gépek számára. A hímzési folyamat során az embléma színenként kerül a termékre, mely végül egy tartós, exkluzív megjelenési formát eredményez. Kis méret esetén az emblémák pontossága nehezen kivitelezhető, valamint a Pantone színeket csak megközelíteni tudjuk. Műhelyünkben összesen 35 hímző fej van, amelyekkel egyszerre akár 200 embléma is készíthető, attól függően, hogy mekkora a logó, hány öltést tartalmaz és mennyire könnyen helyezhető a termék a hímző gép alá.

Szublimációs technika:

Ezzel az emblémázási móddal gyakorlatilag lebontunk minden gátat a fotóminőségű gyártás útjából. A szublimációnál a felületi embléma magas felbontású, részlet gazdag képként jelenik meg, fényes, élénk színekkel (5760 x 1440 DPI). Az eljárás lényege, hogy a technológiában használt speciális festék gázhalmazállapotban kerül rá az emblémázandó felületre, azaz szublimál. A CMYK (4 szín color) festékkeverésből adódóan a direkt (Pantone) színeket tartalmazó logóknál érdemes még mindig a hagyományos kerámia eljárást választani.

Jellemzők:

Kerámia emblémázás:

Az eljárás ugyanaz a folyamat, mint bármely más fa vagy fém termék esetén. A lézersugarak a felületet megégetve lényegében kimarják a logó formáját a termékből. Mivel a sugarak pontosak, részletekben gazdag, akár kisméretű emblémákat is precízen dolgozunk ki a bögréken.

Gravírozás:

Napjaink legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

3D gravírozás:

Gravírozó gépeink eddig is a legfejlettebb technikákat vonultatták fel műhelyünkben. Az egyre jobban teret hódító és rendkívül mutatós 3D képábrázolást is már láthatták partnereink, azonban most bemutatjuk a technológia Ferrariját… A legmodernebb technikánál, a 3D gravírozásnál az üvegtömb belsejében apró, a lézer fókuszpontjában létrehozott, mikro-robbanás okozta buborékok alkotják az emblémát. Egy-két ezertől akár több százezerig terjed a számuk az embléma részletgazdagságától függően.

Teljesítmény: 120 000 pont/perc
Gravírozási méret: 10×10×10 cm
Felbontás: 800 DPI

Tamponnyomás:

Műanyag, fém, fa, papír termékek emblémázási módja. Kis méretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők vele. A tamponnyomás különleges előnye, hogy nem csak sík felületeken alkalmazható. Az emblémát színekre bontva filmre kell vinni, majd az utóbbi felhasználásával klisét kell készíteni. Az eljárás végeztével a klisén egy minimális mélyedés keletkezik, amit a tamponnyomó gép festékkel tölt fel, majd egy puha gumi segítségével a vékony festékréteget átadja az emblémázandó tárgyra.
A maximális emblémázható felület 60×60 mm, azonban a tárgy jellege és a színek száma ezt befolyásolhatja

Toll szitázás:

A szitanyomás nem csupán pólók vagy papír termékek emblémázásra alkalmas. Az automata gépünk tollak gyors, látványos és nagy darabszámú emblémázására készült. Az eljárás maga szitanyomás a toll testének kerületén. Előnye, hogy a toll testére a tampon nyomásnál nagyobb embléma kerülhet a termékre, akár egészen körbe. A logó maximális szélessége 4-4,5 cm lehet, magassága pedig a toll testének kerülete – 10%.

EPOXY:

A Poly Drop egy kétkomponensű poliuretán műgyanta, mellyel a grafikai iparban használt különböző kreatívokat lehet bevonni. Eredményül a kezelt felület fényes, lakozott hatású lesz, továbbá a 2 mm vastag epoxy rétegtől térbeli kinézetet kap. Az eljárás során a gyanta egyenletesen elterül a nyomtatott, riccelt matrica felületén, kristályos, fényes hatást keltve. Száradási ideje 1 nap. Ezt követően a Poly Drop csepp felülete rendkívül sima, csúszós lesz. Ellenáll az UV sugaraknak és más környezeti hatásoknak, károsodásoknak. A Poly Drop technológiával kezelt matricák nem sárgulnak, rendkívül rugalmasak, és megakadályozzák a nyomatok fakulását – hosszú élettartamot biztosítva az emblémának.

Digitális nyomtatás:

A ROLAND világhírű nagyformátumú nyomtatógyártó cég termékeinek alkalmazásával lehetőség nyílik speciális matricák, plakátok, molinók nyomtatására is. Természetesen fotó minőségben – ezzel új kapukat nyitunk a megszokott termékek korlátozott emblémázási módjairól a széles kihasználhatóság felé.

Felhasználási lehetőségek: Jellemzők:

3 éves kültéri garancia a nyomatokra. 4 szín color professzionális ECO SOL-INK festékkeverő rendszer (oldószeres, tartós), Vízálló, UV álló. 1440 DPI nyomatminőség gyakorlatilag hordozótól függetlenül (vinyl matrica, kültéri ponyva, plakátpapír, TTRH vasalható transzfer-matrica stb.)

UV LED technológia:

UV LED technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. A speciális eljárásnak köszönhetően, külső hő hatása nélkül, UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélkül, azonnali végeredményt produkálva. A rétegelt fehér szín nyomtatásával lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra, akár színes felületeken is.

Elérhető legjobb minőség: 144*1200DPI
Legnagyobb nyomtatási méret: 30*40 cm
Alkalmazott felületek: fém, fa, műanyag, üveg.

XP technológai:

Az XP technológia ugyanolyan elven működik, mint a kerámia emblémázás. A műanyag alapú festék nyomtatása szita technológiával történik, speciális hordozó papírra. Száradás után az embléma vízben áztatva lehúzható a hordozó papírról, és átvihető az emblémázandó termékre. Ezután alacsony hőfokon (160C) rögzítjük. Égetés után az embléma kopásállósága kíváló, melyet egy védőlakk utólagos felhordásával érünk el, karcállósága elfogadható. A színek eléréséhez a Pantone színskála alkalmazható.Webshop

Egyedülálló válogatás ötletgazdag termékekből, melyek színt hoznak a szürke hétköznapokba és rávilágítanak a promócióban rejlő lehetőségekre – kiváló skálája a prémium kategóriás üzleti ajándékoknak és a promóciós, szóró termékeknek. Több mint 3700 kreatív ajándék a szivárvány színeiben, melyeket marketingesek és beszerzők tapasztalatai alapján választottunk ki.


© 2014 Evasweet Kft

info@evasweet.hu